top of page

BURNING BURNING

Theatre Quo Vadis

BurningBurning on esitys palamisesta – voimasta joka synnyttää ja tuhoaa. Se on tarinoita tulesta, palosta, palamisen reaktioista soluissa, mikroskooppisista polttouuneista, sisäisistä auringoista.

 

BurningBurning kertoo toimivaan tulivuoreen putoamisesta, metsäpalosta, ensimmäisestä nuotiosta, itsestään syttyvistä ihmisistä sekä palamisesta tunteen ja

halun kielikuvana: rakkaani oon liekeissä.

 

Esitys on tehty Tuula Nikulaisen huopataiteeseen, ja se on läpisävelletty.

 

Draamateoksen, tanssiesityksen ja musiikin elementtejä risteyttävä esitys on ladattu runoudella ja elämisen poltteella.

BURNINGBURNINGistä valmistettiin kaksi toisistaan poikkeavaa versiota. Ensimmäinen versio toteutettiin kotimaisin voimin ja se sai ensi-iltansa 10.9. 2011 ja esityskauden jurtassa, joka pystytettiin Salon taidemuseon pihalle. 

Kirjoitin teoksen yhdessä Otso Kauton ja Markku Hoikkalan kanssa. Ohjauksesta vastasi Kautto ja koreografiasta Nina Mamia. Huovutuslavastuksen teki Tuula Nikulainen, valo- ja äänisuunnittelun Juha Tuisku.   

Näyttämöllä nähtiin: Anu Castrén, Ursula Hallas, Markku Hoikkala, Marko Järvikallas, Marianna Kautto, Minerva Kautto, Otso Kautto, Jenni Kokkomäki, Nina Mamia,Kasperi Nordman, Mimo Pajunen-Noroila, Petri Salonen, Petrus Salonen ja Sulevi Sihvola.

Turun Sanomien arvio: 

QUO VADIS MADRID

Todellisiin mittoihinsa BURNINGBURNING kasvoi yhdessä madridilaisten näyttelijöiden kanssa. Ensi-ilta ja esityskausi toteutui Madridissa,  Círculo de Bellas Artesissa. Esitys oli menestys. Jokainen esitys loppuunmyyty ja ihmisiä jonossa. Myös Espanjan media huomio vierailun laajalla skaalalla. Hetken Quo Vadis oli madridin puhutuin teatteritapaus.  

Quo Vadis Madridin näyttelijät BurningBurningissä: Carlos Chacón, Rebeca Vecino, Gala Gabezas, Puerto Caldera, Niko Zamiatowski, Javier García ja Carmen Ibea.

Quo Vadis Burning Burning

Burning Burning Madrid

Quo Vadis Burning Burning
Quo Vadis Madrid
Quo Vadis Madrid
Quo Vadis Madrid
Theatre Quo Vadis Burning Burning

BURNINGBURNING TRAILER >>>

bottom of page